Login       


Corine Aalvanger
In 2005 is Corine afgestudeerd (with Honours) aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, richting Fotografie.In 2007 heeft zij de post – HBO opleiding Beroepskunstenaar In de Klas (BIK) gevolgd en sinds 2015 volg ik de Master of Photography aan de AKV St. Joost te Den Bosch.

Sinds haar afstuderen in 2005 werkt zijals zelfstandig multidisciplinair maker/visual artist voor verschillende opdrachtgevers en maakt vrij werk. Daarbij werkt zij met stilstaand en bewegend beeld, tekst en found footage. Afhankelijk van de inhoud wordt de vorm bepaald, bijvoorbeeld een installatie. Haar werk richt zich op thema’s binnen een sociale context, daarbij heb ik altijd de behoefte mijzelf vragen te stellen over hetgeen er zich in mijn nabije omgeving afspeelt.

Naast haar werk als zelfstandig fotograaf is zij van 2007 tot en met 2014 werkzaam geweest bij Kunstencentrum Muzerie als docent Fotografie en Animatie.
Daarnaast is zij sinds 2007 werkzaam voor diverse instellingen (Scala Hoogeveen, Gemeente Twenterand, Kleinkunstig Zwolle, Cultuurkoepel Hardenberg, Stadkamer Zwolle etc.) als docent Fotografie en Animatie.
Vanaf 2013 is zij werkzaam als rondleidster, en ontwikkeling educatie bij Museum de Fundatie en sinds 2018 werk ik voor Bredaphoto, team Educatie.

terug


Privacyverklaring

© copyright 2018-2024 de stad verbeeldt