Login       

Cibap

Cibap Vakschool voor vormgeving

Tref- en kruispunt voor vakonderwijs en creatieve industrie Het Cibap biedt opleidingen aan op niveau 3, 4 en 5 en leidt op tot filmmaker, decoratieschilder, meubelontwerper, mediavormgever, interieurstylist.

Online stage Cibap studenten bij De Stad Verbeeldt

Sinds de coronacrisis heeft De Stad Verbeeldt vier studenten van Cibap de mogelijkheid geboden om online stage te lopen in verband met het stopzetten van hun stageplaats bij bedrijven die door de crisis hen niet meer konden begeleiden. Cibap heeft naar alternatieve stageplaatsen gezocht en zo hebben wij de handen in een geslagen. Cibap Vakschool voor Verbeelding sluit goed aan bij datgene waar De Stad Verbeeldt mee bezig is: fotografie, storytelling, beeld, nieuwe technologie en nieuwe media. Kortom leuk om te zien hoe alle vier de studenten vanuit hun eigen vakgebied soms individueel, soms in tweetallen aan de slag zijn gegaan met hun stageopdracht.

Waar zijn de studenten zoal mee bezig binnen hun online stage? De komende weken wordt hieraan gewerkt en studenten zullen zich zelf hieronder voorstellen.

Privacyverklaring

© copyright 2020 de stad verbeeldt