Login       


Ignas van Schaick, lid en adviseur artistiek team De Stad Verbeeldt

Ignas van Schaick, EMS producent was verantwoordelijk de uitvoering en productie van De Nieuwe Wildernis. Daarnaast heeft hij een educatief pakket, de marketing, de sponsoring en partnerships van de film georganiseerd.

Hij is ook de producent van de nieuwe filmproducties: Holland, natuur in de delta en De Wilde Stad, De Wilde Boerderij en De Nieuwe Kust. Hij begon zijn carrière als uitgever milieuwetgeving bij de Staatsuitgeverij en is inmiddels al meer dan 20 jaar actief in de mediawereld. Ignas van Schaick heeft veel ervaring in de ontwikkeling van crossmediale concepten en e-commerce, onder andere voor boeken, magazines, verzamelwerken, dvd’s, games, evenementen en digitale media.

In Nederland is hij een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor de home-entertainment exploitatie van merken als BBC en Discovery Channel en later als uitgever bij National Geographic en het wetenschapstijdschrift Quest. Daar was hij verantwoordelijk voor de verbreding en lokalisering van het merk door de ontwikkeling van brand extensions.

Ignas van Schaick is naast zijn werkzaamheden voor EMS FILMS HOLLAND ook agent van natuurfotograaf Frans Lanting. Ignas van Schaick, heeft in 2017 en 2018 een expertmeeting verzorgd met beeldmateriaal uit De Wilde Stad in het kader van het project De Stad Vertelt. Sinds 2017 – 2018 zit hij in het artistiek team van het project De Stad Vertelt.

Ignas is adviseur van de nieuwe Stichting De Stad Verbeeldt en is vanaf 2019 lid van het artistiek team van deze stichting

www.dewildestad.nl

terug


Privacyverklaring

© copyright 2018-2023 de stad verbeeldt