De Stad Verbeeldt gaat voor Expositieruimte op het Lübeckplein

Meer reuring op een groen Lübeckplein Zwolle - achter het station bij het nieuwe stadhuis – dat is wat omwonenden, werkenden en studenten graag willen! Want het Lübeckplein is meer dan ‘alleen dat plein waar je een paspoort (of je trein) haalt’ …

Maar hoe maak je van een plein hét kloppende hart van Hanzeland? Een plek waar je prettig verblijft en waar aandacht is voor verkoelend groen en verbeeldende verhalen?

Wij gaan voor een permanente expositieruimte in de drie glazen huisjes op het plein!

Stem op ons idee t/m 10 december 2019 en nodig je vrienden/netwerk uit dit ook te doen!


Lübeckplein

F. Expositieruimte voor verbeeldende verhalen

‘De binnenstad naar het Lübeckplein, het Lübeckplein naar de binnenstad’, dat is het motto van De Stad Verbeeldt. Stichting De Stad Verbeeldt wil het Lübeckplein aantrekkelijker maken met verbeeldende verhalen over Zwolle. Hoe? Deze ‘glazen parkeerhuisjes’, de ingangen van de parkeergarage, willen ze omtoveren tot mini-expositieruimtes. Zo worden voorbijgangers verrast met bijzondere verhalen over de geschiedenis van de stad en het Zwolle van nu. Stichting De Stad Verbeeldt werkt samen met fotografen, zowel amateurs als professionals, én met Zwolse leerlingen en studenten. Samen werken zij aan de verbeelding van de stad Zwolle!

DOE MEE EN STEM OP F

Ga naar: zwolle.nl/spoorzone/lubeckplein

DE STAD VERBEELDT GAAT ER VOOR: DUS STEM OP F