Login       
foto Thijs
foto Aimee
foto Carel
foto Eva
foto Josja
foto Lisa
foto Nynke
foto Sofie
foto Thijs
foto Aimee
foto Carel
foto Eva
foto Josja
foto Lisa
foto Nynke
foto Sofie

FOTOLAB FOTO GAAF 2022

Tijdens de Expositie Zilveren Camera en Expositie Verhalen van Harculo van 3 september t/m 2 oktober 2022 heeft De Stad Verbeeldt twee keer een FOTOLAB FOTO GAAF georganiseerd in Harculo. Op 11 september en 25 september 2022 hebben twintig kinderen vanaf 6+, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s foto’s gemaakt rond een thema onder leiding van professionele fotografen Margreet Vloon, Corine Aalvanger en Gerlinde Schrijver.

Samen met Annemarie Zijl vormen deze fotografen het onderwijsteam van De Stad Verbeeldt. Ze verzorgen ateliers op scholen en ontwikkelen de FOTOLABS FOTO GAAF voor De Stad Verbeeldt.

Deze ateliers leveren altijd weer hele mooie foto’s op. Kinderen en volwassenen leren beter te kijken, te zien en betekenis te geven aan hun foto’s. Deze unieke cultuurhistorische locatie is prachtig om te fotograferen. De luchten, de oude industriële omgeving, de kleuren, het materiaal leveren mooie composities op, waar iedereen met veel plezier leert beter te fotograferen. De foto’s worden geëxposeerd en online gezet op de website (zie carrousel hierboven).
Tijdens de expositie Zilveren Camera van 30 oktober t/m 28 november 2021 heeft De Stad Verbeeldt twee ateliers FOTOLABS FOTO GAAF georganiseerd. Door Margreet Vloon, Corine Aalvanger, Gerlinde Schrijver en Annemarie Zijl, vier professionele fotografen en beeldmakers. Ruim 30 kinderen en volwassenen hebben meegedaan. De kinderen met hun ouders, verzorgers, opa’s of oma’s gingen op pad met hun camera bij Harculo en hebben prachtige foto’s gemaakt rond de thema’s: Verstoppertje – Gezichten – Oude Industrie.


foto Aimee
foto Anouk
foto Eva Julia
foto Eva
foto Fahra
foto Gijs
foto Julia
foto Lisa
foto Mirthe
foto Nanouk
foto Sofie
foto Thijs
foto Hugo
foto Aimee
foto Anouk
foto Eva Julia
foto Eva
foto Fahra
foto Gijs
foto Julia
foto Lisa
foto Mirthe
foto Nanouk
foto Sofie
foto Thijs
foto Hugo

DSV PLATORM: JONG TALENT

In 2022 volgen weer nieuwe FOTOLABS FOTO GAAF voor kinderen en hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, wegens groot succes. Wij zoeken bijzondere plekken op en locaties om te leren fotograferen en te verbeelden in Zwolle. Waar, dat is nog een verrassing. De Stad Verbeeldt gaat inzetten op JONG TALENT en zal deze foto’s zowel exposeren tijdens de expositie De Stad Verbeeldt….weer! als op ons Online DSV Platform Jong Talent

Heb je belangstelling? Meld je hier aan. Je krijgt dan een uitnodiging.


Privacyverklaring

© copyright 2018-2024 de stad verbeeldt